Solutii pentruAmenajari interioare cu plante ornamentale

Amenajari interioare

Plante ornamentale de interior - idei pentru decorarea casei

Plantele de interior, in ghivece, pot fi asezate in aproape toate incaperile din casa. In timpul zilei, datorita luminii soarelui, plantele emana oxigen, vital pentru noi, iar de aceea, este important sa le avem in jurul nostru. Din acest motiv, este benefic pentru sanatatea noastra sa avem plante naturale, in ghivece, pe care sa le putem integra in designul casei noastre.

De exemplu, daca ai o sufragerie moderna, poti opta pentru un palmier pe care sa il asezi intr-unul din colturile incaperii sau un bonsai, pe care il poti aseza fie pe masuta de cafea, fie pe etajera, alaturi de cartile preferate.

Indrazneste sa iti decorezi casa folosind ghivece cu flori! Baia este un loc putin racoros si umed, potrivit pentru anumite tipuri de plante, precum ficusul sau bambusul. Foloseste o astfel de planta in ghiveci pentru a decora baia ingenios!

Proiecte recente
cu care ne mandrim

Abonamente lunare sau interventii la cerere
Echipa de ingineri horticultori
Economisiti timp, bani si efort

Ghivece si jardiniere

Acasa, la birou sau pe terasa plantele se dezvolta cel mai bine in ghivecele si jardinierele de la Lechuza.

Produse in Germania din cele mai bune materiale acestea vin in multe culori si nuante cu design modern sau rustic pentru a decora terasa, locuinta proprie sau spatiul in care ne desfasuram activitatea zilnica. De la palmieri pana la orhidee si plante aromatice, aceste ghivece asigura cresterea si dezvoltarea intr-un mod spectaculos. Rezervorul de apa situat la baza ghiveviului precum si indicatorul de nivel al apei face ca udarea sa fie intodeauna sigura, fara exces de apa la radacina dar totusi cu o rezerva ce ne permite sa nu avem grija florilor noastre atunci cand lipsim mai mult de acasa.

plante ornamentale

Plante aromatice

In bucatarie, putem opta pentru ghivece cu flori ambientale sau chiar ghivece cu mirodenii, precum busuioc, patrunjel, leustean sau marar, oregano. Daca esti o persoana cu atentie pentru traditii si obiceiuri, cu ocazia sarbatorii de Sf. Andrei, poti planta putin grau, pe care il poti pastra in bucatarie ca si element decorativ si care va creste frumos si sanatos, cu putina grija.

Plante aromatice in vase Lechuza

Abonamente lunare sau interventii la cerere
Echipa de ingineri horticultori
Economisiti timp, bani si efort
© 2020 SARA'S DESIGN INTERNATIONAL S.R.L. | On the web by Project Web
0
    0
    Cos de cumparaturi