Solutii pentruAmenajari Gradini / Spatii Verzi

"Dacă am putea vedea în mod clar miracolul unei flori, întreaga noastră viață s-ar schimba din temelii."

Budha

SARA’S DESIGN INTERNATIONAL va ofera servicii complete de amenajare a gradinilor si a spatiilor verzi, plantari de flori anuale si perene, arbusti, arbori, rulouri de gazon, plante de interior, jardiniere cu flori/plante de exterior pentru terase.

La prima vizita, pe care este necesar sa o faca o persoana specializata,in domeniu, vom oferi clientului cele mai bune solutii legate de tipurile de plante potrivite pentru spatiul pe care doreste sa-l amenajeze, operatiuni necesare legate de pregatirea solului, irigatie, tipul de gazon.

Consultanta se poate oferi si dupa amenajarea gradinilor/ spatiilor de interioare, deoarece acest serviciu atinge si un alt aspect – problemele pe care unele specii le dezvolta. Fie ca este vorba de daunatori, sau boli, plante care nu se dezvolta corespunzator, gazon care ridica probleme, numai un specialist va poate oferi solutii rapide pentru eradicarea problemelor sau pentru imbunatatirea situatiei.

Grădina din fața casei tale este primul contact pe care îl ai cu locuința ta, de aceea trebuie sa alegi cu mare grija ce combinatii de plante decorative trebuie folosite.

In primul rand trebuie sa tii cont de stilul pe care îl alegi și de timpul pe care îl poți acorda îngrijirii grădinii tale, dar și de scopul în care vrei să te folosești de acest spațiu verde.

Există numeroase modalități prin care curtea casei tale poate fi transformată de exemplu intr-o grădină modernă ce poate fi originală și îndrăzneață, perfectă pentru persoanele creative, cu o personalitate puternică și puțin excentrică, pentru care timpul este o resursă prețioasă.

Sunt la modă amenajările cu poteci pietruite, decorate cu plăci din piatră naturală, arbuști exotici, de talie mică, ușor de îngrijit și rezistenți la temperaturi caniculare.

Pe langa gama variata de arbori si arbusti floriferi pe care noi o folosim in amenajarea gradinilor, vom folosi o gama variata de materiale precum lemnul, piatra, lespezi, marmura, elemente metalice, în special alama sau fierul, dar și cărămida, iar pentru un plus de originalitate poți folosi câteva decoratiuni exterioare, cum ar fi o roabă veche poate fi transformată într-un suport pentru flori, la fel și niște stropitoare, o piesă veche de mobilier.

In portofoliu nostru de lucrari vei găsi câteva idei care vor arăta fabulos puse în practică în grădina ta.

Proiect recent
cu care ne mandrim

Abonamente lunare sau interventii la cerere
Echipa de ingineri horticultori
Economisiti timp, bani si efort
© 2020 SARA'S DESIGN INTERNATIONAL S.R.L. | On the web by Project Web
0
    0
    Cos de cumparaturi