0723 991 121

Despre noi

Intretinerea spatiilor verzi.

SARA’S DESIGN INTERNATIONAL ofera servicii complete de intretinere a gradinilor si spatiilor verzi. Ne adresam persoanelor private ce detin o gradina cu plante ornamentale dar si societatilor comerciale de asemenea cu spatii verzi in locatiile de desfasurare a activitatii.

Va oferim abonamente lunare ce acopera toata perioada din an dar si servicii de intertinere ce presupun interventii ocazionale la cererea clientilor.

Serviciile noastre standard de intretinere pe tot parcusul anului constau in urmatoarele:

Ingrijirea peluzelor de gazon – Prin lucrari de aerare si scarificare, tundere, fertilizare, eliminarea buruienilor si a muschiului din gazon, refacerea zonelor degradate prin suprainsamantare.

Toaletarea arborilor si arbustilor – Taieri de corectie si dirijare a coroanei pomilor, tunderea si formarea gardurilor vii, taieri de intretinere a formelor artistice ( bile, spirale, etc. )

Tratamente fitosanitare – Evaluarea starii de sanatate a plantelor, efectuarea de tratamente privind prevenirea si combaterea bolilor si daunatorilor ce pot aparea in perioade diferite din an si la diferite specii de plante.

Intretinerea sistemelor de irigatie – Constatarea eventualelor probleme la sistemele de irigatie ( aspersoare, electrovane, controllere, hidrofoare sau pompe submersibile. Reglarea sau inlocuirea pieselor defecte. Programarea optima pentru irigarea gazonului si a zonelor cu plante. Golirea sistemului de irigatie pentru perioada de iarna.

Fetilizari – Aplicarea optima de ingrasaminte in functie de speciile de plante, perioada din an si conditiile eixstente la fata locului.

Pregatirea gradinilor pentru perioada de iarna – Protejarea plantelor impotriva inghetului, legarea acestora pentru a nu fi afectate de caderile masive de zapada.